sábado, 21 de noviembre de 2009

CENTENARI - FESTA MODERNISTA - I

Els passats dies 16, 17 i 18 d'octubre, es va cel.lebrar la

9a. FESTA DEL MODERNISME, de la Colònia Güell

Com en tots els anys de Festa del Modernisme, es fa refencia a esdeveniments ocorreguts ens aquells temps.

Enguany s'ha fet referencia a la Fundació del FUTBOL CLUB GÜELL, a l'any 1909.

-------------------------------------------

El dia 16 es va fer la Presentació de la Festa.

Va constar de:

- Inauguració de les: EXPOSICIONS DELS 3 GATS, pintura i escultura, a càrrec de Pere Garcia, Cisco Colominas i Manuel Morales.

- HOMENATGE AL CLUB DE FUTBOL EUSEBI GÜELL, pel Centenari, amb un tast de les NOVES TEATRALITZACIONS de la IX Festa del Modernisme.




Desprès de la presentació de l'acta, per part de la Presidenta de la Festa del Modernisme, la Srta. Montserrat Vilajuliu, va prendre la paraula el Sr. Miquel Castellano, President actual del Club.

Va fer una mica d'historia des la fundació fins ara, fent ressò, sobre tot de les persones que HAN FET el Club durant aquests 100 Anys, jugadors, presidents, menbres de juntes, socis i veïns de la Colònia que gràcies al esforç de tots ells hem pogut arribar a aquesta data tan bonica con es la celebració dels 100 ANYS.
Va representar aquesta dedicatoria en el Jugador Sr. Francisco Elias i Bonells, que va assistir a l'acta i la Sta. Vilajuliu li va testimuniar amb una Medalla recordatoria de la Festa.


Va presentar una mostra dels diferents trofeus aconseguits per el Club,
així com una pintura de l'Escut originari del Club,
i tot seguit va comentar que per celebrar el Centenari la Junta al no poder fer un concurs de pintura, per manca de temps i per manca de disponibilitat, es va seleccionar a la pintora del municipi, socia del Club, la Sra. Maria Antonia Molina, per fer una un quadre en record d'aquesta celebració.


Es va acabar la presentació de la Festa, amb la lectura de l'AUCA DE l'EUSEBI GÜELL, i la entrega d'una Medalla conmemorativa de la Presidenta al President de l'Eusebi,




i unes breus paraules de la Srta. Presidenta i de l'Alcaldesa del Municipi.



-----------------------------------------------

No hay comentarios: