domingo, 27 de diciembre de 2009

CENTENARI

UNIÓ DE FEDERACIONS ESPORTIVES DE CATALUNYA.

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya i el diari Sport organitzen " La Festa de l'Esport Català", que celebra la tretzena edició el proper dilluns 11 de gener a les vuit del vespre al Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya, INEFC. En el decurs d'aquesta festa, que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, es lliuraran els guardons de l'any 2.009, corresponent entre d'altres, a la categoria de Centenari.

Com tots sabeu, aquest any el Centre d'Esperts EUSEBI GÜELL, celebra el seu Centenari i per tant estem convidats a participar en aquesta significativa trobada de l'esport català.

Ens han demanat un disquet amb fotografies d'aquest cent anys del Club per passar-les en el decurs de la Festa, cosa que ja els hem proporcionat.

Com veureu el Centenari de l'EUSEBI, es reconeix a tota Catalunya, per tant tenim que estar molt orgullosos i molt satisfets de la feina feta durant aquests CENT ANYS , tots el ciutadans de la vila de la Colònia Güell i de tot el Municipi, per aquest esdeveniment tant especial.

També celebran aquest aconteixemnt del Centenari els seguents equips de Catalunya:

Reus Deportiu
C.E. Jupiter
C.D. Tortosa
F.C. Palafrugell
F.C. Martinenc

MOLTES FELICITATS A TOTS.


No hay comentarios: