miércoles, 10 de febrero de 2010

ACTES DEL CENTENARI



Circular 2.010-2


I Campionat Nacional Seleccions Autonòmiques Femenines Sub-16
V Campionat Nacional Seleccions Autonòmiques Femenines Sub-18

La Federació Catalana de Futbol ha atès la sol-licitud del Centre d’Esports EUSEBI GÜELL de presentar la Candidatura de la Seu del nostre Municipi i de les instal.lacions esportives Eusebi Güell, aprofitant l’avinentesa de la celebració del Centenari del nostre Club, per disputar la 2ª. Fase dels Campionats Nacionals de Seleccions Autonòmiques Estatals Femenines Sub-16 i Sub-18. Per tant, tindrem La Seu del Campionat.

Hi participaran les Seleccions de:
Balears
Aragó
Catalunya.

Els partits de les eliminatories seran els dies 19, 20 i 21 de Febrer, un partit a les 10 del matí i l’altre a les 12 del mig dia.

Com que serà un aconteixement esportiu molt important, per si sol, i a mès un aconteixement inèdit en el nostre Municipi, creiem que li hem de donar el màxim recolçament i conseguir el màxim esplendor posible, cosa que succeirà, no en dubtem, i que aixó ho assolirem amb el suport de la Federació Catalana de Futbol, del nostre Ajuntament, de tots els veïns de Santa Coloma de Cervelló, de tota la comarca del Baix Llobregat i de tota Catalunya.

Esperem que la Festa sigui de màxima participació, que ho pugui presenciar la totalitat del Municipi, penseu que serem el mirall de Catalunya, i que serà un aconteixement per disfrutar de l’esport del Futbol, on podrem veure jugar les properes figures futbolistiques femenines del dia de demà. En resum, un espectacle esportiu que recordarem sempre.


SOCIS I VEÏNS, NO HI FALTEU !!!

Febrer 2.010.

No hay comentarios: