Aquesta setmana descansan.

-------------------------------------------------

BEMJAMINS.

ESCOLA F. PRAT BLAUGRANA - EUSEBI GÜELL - 1 a 0.

Sembla que no ha anat tan malament, els ha faltat una mica de confiança, pot ser que sigui el que els fa falta cada setmana. Anar una mica més tranquils, sense les preses de tenir que guanyar a la força.

--------------------------------------------------

AMATER.

GAVA MAR - EUSEBI GÜELL - 4 a 2.

Hem marcat de seguida, en el minut quatre o cinc, semblava que podria anar bé, peró en el minut vuit o nou ja ens han empatat mitjançant un penalt, podriem dir que tonto. Ja hem perdut el lloc i durant tot el partit no hem sapigut trubar-lo. La primera part ha acabat amb un: 2 a 2.

A la segona, igual, fent el tonto amb la pilota, i en els ultims minuts ens han fet els altres dos gols.

S'han perdut uns punts per no estar per la feina durant tot el partit.

----------------------------------------------------

Diumengi dia 10.

FEMENÍ.

VILADECANS - EUSEBI GÜELL - 7 a 0.

Amb un fret espatarrant, a les set del vespre, ham anat a jugar a Viladecans.

A la primera part hem anat fent peró ens marcaven un gol cada 10 minuts, 5 a 0. Resistiem.

A la segona, elles també tenien fred i nosaltres ens hem defensat més bé. Total 7 a 0.