viernes, 22 de enero de 2010

FESTA DE L'ESPORT CATALÀ



CENTRE d’ESPORTS

E U S E B I G Ü E L L



C E N T E N A R I

FESTA de l’ESPORT CATALÀ


El passat dilluns, dia 11 de gener va celebrar-se la tretzena edició de LA FESTA DE l’ESPORT CATALÀ, patrocinada per la, UNIÓ DE FEDERACIONS ESPORTIVES DE CATALUNYA i el diari SPORT, que comptaven amb el suport de la Generalitat de Catalunya, on es lliuraven els guardons de l’any 2.009 corresponents a diverses categories, entre elles la del Premi al Centenari, a la que el nostre Club, el Centre d’Esports EUSEBI GÜELL hi estava convidat, degut a la cel.lebració durant la Temporada 2.009-10 del Centenari de la seva Fundació, l’any 1.909.

A la Festa hi estavem convidats 3 membres de la Junta, a més del Sr. Alcalde, que el va invitar el Club, peró que per motius de celebrar una Comisió de Govern la mateixa data, ni ell ni cap Regidor que formen el Govern hi van poder asistir-hi.

La Festa la van iniciar la entrega dels guardons del Centenari, una placa de metall amb una inscripció referent a la celebració.






Els Clubs erem: Reus Deportiu, CE Júpiter, CD Tortosa, FC Palafrugrll, FC Martinenc i el CE EUSEBI GÜELL.














A continuació van anant passant la resta de guardonats en les corresponents categories, millors esportistes catalana I català, esportistes revelació, premis especials , premi al millor club, etc, etc, En resum la flor i nata de l’esport català del 2.009.



















Per a nosaltres, els equips modestos, va ser una experiencia, com podeu imaginar, molt particular doncs estavem reunits amb moltes entitats de pes de l’esport català, pero a la vegada també una mica moixos per veura la diferencia de capacitat econòmica d’uns i d’altres de la que no ens podem resignar, amb les seves diferencies, es clar, perqué els clubs petits de barri, de poble, de ciutats i viles de pocs habitants, fem una tasca esportiva, sí, peró també una tasca social que no es veu recompensada de cap manera, i avui en dia amb “ la crisi”, encara ens costa més tirar endavant amb la manca de recursos que hi ha actualment.

Aixó sí, una mica recompensats ens hi veiem, perqué de alguna manera els esforços de totes les Juntes pasades, dels Tècnis, de tot el Personal, de tots els Jugadors, dels veïns, de tothom que ha treballat per l’EUSEBI, tothom, està honorat amb aquesta PLACA recordatoria del CENTENARI del nostre CLUB, per ells hem arribat aquí.

Anem per a 100 anys mès.

VISCA EL CENTRE D’ESPORTS EUSEBI GÜELL !!!

No hay comentarios: